Čestitka gradonačelnika Đurđevca Hrvoja Jančija i predsjednika Gradskog vijeća i saborskog zastupnika Željka Lackovića povodom Dana grada

U povodu Dana grada Đurđevca i blagdana sv. Jurja, zaštitnika grada, gradonačelnik Hrvoje Janči i predsjednik Gradskog vijeća i saborski zastupnik Željko Lacković uputili su čestitku svim sugrađanima.

– Dragi sugrađani, dan našega grada i blagdana sv. Jurja, nebeskog zaštitnika župe i grada Đurđevca, i ove godine tradicionalno obilježavamo uz mnoštvo događaja, gostiju i prijatelja, kao i svečanom sjednicom Gradskog vijeća na kojoj s ponosom ističemo napredak našega grada i odajemo priznanje najzaslužnijim udrugama, poduzetnicima i pojedincima za njegov razvoj. Proslavimo Dan grada svečano i dostojno jer možemo biti ponosni na napredak i zajedništvo koje smo zajedno ostvarili. I zato neka je sretan 787. rođendan i sretan imendan našem dragom gradu Đurđevcu koji s ljubavlju izgrađujemo i unapređujemo kako bi bio po mjeri svima koji žive u njemu i na veselje svima koji u njega rado svraćaju – poručili su gradonačelnik Hrvoje Janči i predsjednik Gradskog vijeća i saborski zastupnik Željko Lacković.

(djurdjevac.hr)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content