Igor Andrović: Na ovim izborima za Hrvatski sabor, HDZ Virovitičko-podravske županije je ostvario najbolji rezultat u povijesti

Predsjednik Županijskog odbora Hrvatske demokratske zajednice Virovitičko-podravske županije Igor Andrović, u priopćenju za javnost osvrnuo se na rezultate nedavno održanih izbora za Hrvatski sabor.

– Iza nas su izbori za Hrvatski sabor, izbori na kojima je Hrvatska demokratska zajednica, na području Virovitičko-podravske županije, gledajući Parlamentarne izbore, ostvarila najbolji rezultat u povijesti. Slavili smo u sva tri grada i svih 13 općina. Naša pobjeda bila je uvjerljiva i snažna i u sredinama gdje HDZ nije na vlasti i tamo gdje je oporba imala svoje kandidate, ali su stanovnici naše županije, prepoznali one koji samoprijegorno rade za dobrobit naših općina i gradova, županije, Slavonije i Hrvatske. Osim toga, na razini Hrvatske, Hrvatska demokratska zajednica Virovitičko-podravske županije, na ovim je, Parlamentarnim izborima, ostvarila drugi rezultat u RH. To je dokaz vašeg povjerenja, ali i dokaz kako smo mi sve ovo vrijeme, ovdje zbog vas, ponizno služeći i radeći na dobrobit svih stanovnika Virovitičko-podravske županije. Nikad se nije toliko radilo kao u proteklih osam godina. Rezultati našeg rada vide se u svakoj općini i svakom gradu i doista je mnoštvo projekata odrađenih uz potporu Vlade RH i premijera Andreja Plenkovića. I zato nas, vaše povjerenje obvezuje, nastaviti odgovorno i snažno, stvarati nove ideje, provoditi nove projekte, jer sve to što radimo, radimo za budućnost Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Hrvatske. Hvala vam – poručio je Andrović.

(icv.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content