Oldtimer klub Virovitica zabavnim igrama i defileom proslavio Praznik rada

Oldtimer klub Virovitica u sklopu kojega djeluje i moto sekcija “Tomos Mikeši”, organizirala je dvodnevno druženje članova i gostiju u povodu Praznika rada.

Tim povodom u utorak, 30. travnja organizirano je druženje i kampiranje “oldtimeraša” na prostoru “Fazanerije” u Virovitici na kojemu je sudjelovalo tridesetak članica i članova Oldtimer kluba Virovitica koji osim iz Virovitice dolaze i iz Našica i Subotice. Organizirane su razne zabavne igre, a u večernjim satima organizirana je zajednička večera uz glazbu tamburaškog sastava “Tamburaši Live”.

Drugi dan je započeo kamperskim doručkom, nastavio se defileom starih vozila gradom Virovitica, a poslije toga druženjem članova i gostiju uz zajednički roštilj.

Predsjednik Oldtimer kluba Virovitica Dražen Bajivić iskazao je zadovoljstvo odazivom i raspoloženjem članova i gostiju, kao i samom organizacijom druženja.

-Uistinu sam zadovoljan jer ostvarili smo planirano. Zahvaljujem svim našim članicama i članovima koji su sudjelovali u organizaciji i realizaciji ovog našeg druženja kojaga smo financirali iz vlastitih donacija kao što to i inače činimo kada su takve stvari u pitanju. Drago mi je da svi u klubu razmišljamo jednako i da nam nije teško odvojiti ni vrijeme ni novac, pogotovo kada pred sobom imamo zacrtan jasan cilj, a to je ljubav prema starim vozilima, ali i gajenje povezanosti, prijateljstva i uzajamne pomoći između članova. Razmišljamo i djelujemo kao jedna velika obitelj neizostavljajući u našim programima posjete izložbama i međusobnu povezanost s drugim oldtimer klubovima, obilježavanje obljetnica iz Domovinskog rata, razne izlete i promociju kluba na razne načine poput ovog što je održan prigodom Praznika rada. Tako ćemo nataviti i dalje, a prvi događaj na kojemu ćemo nazočiti kao gosti je “Slavonski Oldtimer Rally Vinkovci – Babina Greda – Stari Mikanovci”, naravno oni članovi koji to budu bili u mogućnosti – zaključio je tom prigodom Dražen Bajivić.

(www.icv.hr, bs, foto: B. Sokele)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content