PREMIJER ŽNL Uvjerljivo Bratstvo: Mladost “protutnjala” Kurijom, Sokol iznenadio Voćin, a Slavonija Suhopolje

Prvu utakmicu Premijer županijske nogometne lige na stadionu Školski vrt u Gornjem Bazju odigrali su vodeće Bratstvo i Mikleuš. Gosti su doputovali s 11 igrača, a u drugom dijelu ostalo ih je deset jer je jedan morao napustiti teren zbog radnih obveza. U korektnoj utakmici domaća momčad došla je do uvjerljive pobjede 9:0. Dvostruki strijelci su bili Antonio Paulović u šestoj i 25., Dino Milinović u 60. i 83. te Dario Godeč u 11. i 20. minuti. Po jednom su gostujuća vrata, koja je čuvao Dragan Trupina, pogodili Marko Puškarić u 43. i Mateo Pšihistal u 65. minuti. Domaća momčad odigrala je ozbiljno i angažirano kako bi došla do sigurne pobjede.

Bratstvo Gornje Bazje – Mikleuš 9:0
Igrač utakmice: Dario Godeč

Očekivalo se da će se zanimljiva utakmica odigrati na stadionu Kurija u Kapela Dvoru gdje je četvrtoplasirani Dinamo ugostio drugoplasiranu Mladost iz Čačinaca. Utakmicu je došlo pogledati gotovo 500 gledatelja. Domaća momčad zbog ozljeda i radnih obveza bila je desetkovana što su gosti vrlo brzo iskoristiti te su nakon 17. minuta vodili 4:0. Strijelci su bili Marin Čavić u šestoj, Marin Zuanović u desetoj, Florijan Rupčić u 12. i Tomislav Bušljeta u 17. minuti. Do odlaska na odmor još jednom se zatresla mreža povratnika na domaća vrata Roberta Bunjevca. Strijelac petog pogotka bio je Florijan Rupčić u 40. minuti. U drugom dijelu utakmice gosti su počeli igrati ležernije što koristi Stjepan Rajnović i postiže jedni domaći zgoditak u 62. minuti. Priču je zaključio Florijan Rupčić svojim trećim pogotkom na utakmici u 78. minuti, što je ujedno bio i stoti pogodak čačinačke momčadi u ovom prvenstvu.

Dinamo Kapela Dvor – Mladost Čačinci 1:6
Igrač utakmice: Marin Čavić

Momčad Crnca iskoristila je pospanost obrane Rezovca i nakon 18. minuta vodila 2:0 golovima Dominika Kapetanovića u 12. i Luke Mataije u 18. minuti. Domaći igrači su se trgnuli i do odlaska na odmor izjednačili rezultat na 2:2 zgodicima Marija Nrece u 27. i Darija Kovačevića u 42. minuti. Potpuni preokret dogodio se u drugom dijelu utakmice kada je Mateo Tomić zgodicima u 61. i 68. minuti Rezovčanima osigurao pobjedu.

Rezovac – Crnac 4:2
Igrač utakmice: Mateo Tomić

Na terenu s umjetnom travom stadiona Livadak u Voćinu momčad Sokola iz Milanovca povela je zgoditkom Antonija Prpića u 44. minuti. Domaći u drugi dio ulaze čvrsto i angažirano te je mladi Mateo Gusić u 53. minuti poravnao rezultat na 1:1. Do kraja su gosti propustili nekoliko prigoda za pobjedu.

Voćin – Sokol Milanovac 1:1
Igrač utakmice: Dario Štefan

Zrinski je u Novoj Bukovici pobijedio momčad Borove 3:0. Igrač prevage za domaću momčad drugi puta uzastopce bio je trostruki strijelac Robert Šomođi, koji je pogodio mrežu vratara Nikole Pleše u 28. minuti s bijele točke te u 34. i 68. minuti iz igre.

Zrinski Nova Bukovica – Borova 3:0
Igrač utakmice: Robert Šomođi

Zanimljivo je bilo u Četekovcu gdje je u prvom dijelu Lukač 05 poveo u susretu s domaćim Dinamom zgoditkom Krešimira Pipića u 44. minuti. Prvi topnik domaćeg kluba Matej Dorinka zgodicima u 47. i 61. minuti preokreće rezultat u korist Dinama. U posljednjoj minuti prvo je Marinko Jaklić povećao na 3:1, da bi konačnih 3:2 postavio Antonio Babec.

Dinamo Četekovac – Lukač 05 3:2
Igrač utakmice: Matej Dorinka

Suhopolje je povelo na gostovanju kod Slavonije u Sladojevcima zgoditkom Denija Kucljaka u devetoj minuti. U 69. minuti svojim pogotkom domaći igrač Kristian Ferenčak postavio je konačni rezultat 1:1.

Slavonija Sladojevci – Suhopolje 1:1
Igrač utakmice: Kristian Ferenčak

(www.icv.hr, mš)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content