Ritmička gimnastika: Hana Kocijan srebrna u vježbi s loptom na turniru u Ljubljani

Proteklog vikenda u Ljubljani je održano jako međunarodno natjecanje u ritmičkog gimnastici, 36. MTM FIG tournament, na kojem je sudjelovalo više od 350 natjecateljica iz 20 zemalja.

Virovitički Klub ritmičke gimnastike “Pirueta” predstavljale su Hana Kocijan i Lara Pleše u A programu te Sara Jeličić u B programu. U kategoriji 2015. godišta A programa, Hana Kocijan osvojila je 2. mjesto u vježbi s loptom i 9. mjesto u ukupnom plasmanu. U kategoriji seniorki A programa, Lara Pleše osvojila je 9. mjesto. U kategoriji 2013. godišta u B programu, Sara Jeličić osvojila je 10. mjesto u vježbi s loptom.

Virovitičkim Piruetama u narednim vikendima slijede jaki međunarodni turniri u Vrsaru i Varaždinu na kojima će imati prilike ispraviti greške i brusiti svoju formu za nastup na Prvenstvu Hrvatske.

Natjecateljice najjačeg apsolutnog programa, Hana Kocijan i Lara Pleše, predstavljat će Klub ritmičke gimnastike Pirueta na nadolazećem Višebojskom prvenstvu Hrvatske koje će se održati u organizaciji KRG Pirueta u Virovitici 27. i 28. travnja.

(www.icv.hr, KRG Pirueta)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content