Sudjelovanje Virovitičko-podravske županije na Danu rezervata u Pečuhu

U subotu, 20. travnja, u Pečuhu je obilježen Dan Rezervata biosfere Mura – Drava – Dunav. Manifestaciju je organizirao projektni partner Nacionalni park Dunav – Drava u sklopu provedbe projekta LIFE RESTORE FOR MDD. Na događaju su sudjelovali članovi projektnog tima Javne ustanove za upravljanje zaštićenim dijelovima prirode i ekološkom mrežom Virovitičko-podravske županije, među kojima su bili ravnateljica Tatjana Arnold Sabo i voditelj bioistraživačke stanice Vladimir Juhaz.

Tijekom manifestacije, predstavljene su aktivnosti koje će Javna ustanova provoditi u sklopu projekta, kao i brojni projekti koji su do sada provedeni. Posjetiteljima je također predstavljen bogat sadržaj koje Virovitičko-podravska županija nudi, a najmlađima su podijeljeni prigodni pokloni.

Projekt je sufinanciran od strane Europske unije. Važno je napomenuti da izraženi stavovi i mišljenja pripadaju samo autorima i ne odražavaju nužno stavove Europske unije ili CINEA-e, tijela koje dodjeljuje potporu. Europska unija i CINEA ne mogu se smatrati odgovornima za te stavove.

(virovitica-nature.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content