U povodu Noći knjige i Dana planeta Zemlje Gradska knjižnica i čitaonica Virovitica pripremila program “Donesi, razmijeni, posadi – razmjena sukulenata”

I ove godine Gradska knjižnica i čitaonica Virovitica pripremila je bogat i zanimljiv program za sve generacije povodom obilježavanja Noći knjige 2024. Tako je danas (ponedjeljak) uz radionicu za djecu nižih razreda osnovne škole pod nazivom “Priče iz davnina za zeleniji svijet danas – motivi ekologije i prirode u djelima Ivane Brlić-Mažuranić” prvi put u suradnji s tvrtkom Flora VTC pripremila program “Donesi, razmijeni, posadi – razmjena sukulenata”.

Ovim programom povodom Noći knjige i Dana planete Zemlje željelo se pridonijeti postizanju ciljeva Programa globalnog razvoja do 2030. godine.

– Svatko tko je donio neku svoju vrstu sukulenta mogao ju je zamijeniti za drugu, pogotovo oni koji se tek počinju zanimati za uzgoj ovih sve popularnijih biljaka. Sve detaljnije informacije podijelila je stručna savjetodavna podrška iz tvrtke Flora VTC, kojoj i ovom prilikom zahvaljujemo na suradnji – istaknuli su iz virovitičke Knjižnice.

(www.icv.hr, mra)

no images were found

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content