Veliki donator i humanitarac Ivan Perković dopremio još jedan šleper humanitarne pomoći orahovačkom Crvenom križu

Veliki donator i humanitarac Ivan Perković dopremio je još jedan šleper humanitarne pomoći orahovačkom Crvenom križu. Riječ je o nastavku donacije koja traje pune 34 godine u suradnji s francuskom humanitarnom organizacijom Fraternite Catalogne Kroatie putem koje Ivan i njegova supruge Karmen napornim radom osiguravaju medicinske krevete, invalidska kolica i druga medicinska pomagala kako bi pomogli bolesnim građanima ne samo Orahovice nego i šire okolice.

– Medicinsku opremu i pomagala kakvu sada ima orahovački Crveni križ malo tko u Hrvatskoj ima. To je nova oprema iz donacije iz cijele Francuske i meni je srce puno kada sve to mogu dostaviti u svoju Orahovicu. Nažalost, sve je više bolesnih ljudi kojima je pomoć u vidu takvih pomagala potrebna i zato mi je drago da mogu pomoći – kaže Ivan Perković.

Donacija Ivan Perkovic 3

Predsjednik GDCK-a Orahovica Pavao Ramić istaknuo je kako je teško pronaći riječi zahvale na sve što Ivan i Karmen rade za Orahovicu i njene građane.

– Od srca i sa srcem pomagati 34 godine je nešto nevjerojatno. Hvala ovim divnim ljudima koji su uvijek uz nas i mogu reći da zahvaljujući njima gotovo svaki dan nekome pomognemo, olakšavamo život u danima bolesti. Pomoći nekome u potrebi je neprocjenjivo i zato Ivanu i Karmen još jednom od srca hvala u ime našeg Društva i svih građana Orahovice i okolice – zaključio je Ramić.

(icv.hr, vg, Foto: V. Grgurić)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content