Alkoholizirani vozač (52) prouzrokovao prometnu nesreću u kojoj je 61-godišnjak zadobio teške tjelesne ozljede

Poznati su detalji prometne nesreće koja se u nedjelju, 12. svibnja u 16:20 sati dogodila u Čačincima. U nesreći je 61-godišnji vozač zadobio teške tjelesne ozljede, a istu je uzrokovao vozač (52) pod utjecajem alkohola, priopćila je Policijska uprava virovitičko-podravska.

Vozač osobnog automobila starosti 52 godine, koji je upravljao osobnim automobilom pod utjecajem alkohola utvrđene koncentracije 1,86 g/kg, upravljajući vozilom Ulicom bana J. Jelačića u Čačincama i dolaskom do semaforiziranog križanja je izvršio radnju prestrojavanja u prometnu traku namijenjenu za skretanje u lijevo.

Ulaskom u križanje je vršio radnju skretanja u lijevo za vrijeme dok mu je bilo upaljeno zeleno semaforsko svjetlo, pri čemu nije propustio osobni automobil koji mu je dolazio iz suprotnog smjera i zadržavao smjer kretanja, a kojemu je također bilo zeleno svjetlo na semaforu.

Na križanju je došlo do udara prednjeg dijela vozila kojim je upravljao 52-godišnjak u prednji lijevi bočni dio osobnog automobila koji je dolazio iz suprotnog smjera, čiji je 61-godišnji vozač u ovoj prometnoj nesreći teško ozlijeđen, stoji u priopćenju policije.

(PU virovitičko-podravska)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content