Marica Kovačev ponovo izabrana za predsjednicu Udruge umirovljenika Hrvatske općine Pitomača

Jučer (petak) je u Hotelu Divino u Pitomači održana godišnja izvještajna izborna skupština Udruge umirovljenika Hrvatske općine Pitomača.

Skupštinu je otvorila predsjednica Marica Kovačev i podnijela izvještaj za 2023. godinu. Financijski izvještaj podnijela je blagajnica Biserka Jakupec, a izvještaj Nadzornog odbora Nada Škrinjar. Sve izvještaje i planove za iduću godinu Skupština je jednoglasno usvojila.

-Tijekom prošle godine imamo smo puno aktivnosti od raznih sudjelovanja na raznim manifestacija bilo s folklorom, zborom ili na radionicama i izložbama. Išli smo na razne izlete, u toplice, na more, imamo razne radionice iz naših projekata koje smo nastavili poput sviranja, pjevanje i folklor. Puno smo radili prošlu godinu, ali zadovoljni smo jako jer svi se članovi vrlo rado odazivaju na razna događanja. Uvijek nam je lijepo, svi se družimo zabavljamo se i uživamo – rekla je Marica Kovačev. 

Zbog isteka mandata razriješena su sva upravljačka tijela Udruge te su na prijedlog dosadašnjeg Upravnog i Nadzornog odbora izabrani novi vodeći ljudi Udruge.

Tako je ponovo za predsjednicu Udruge izabrana Marica Kovačev, za dopredsjednika je izabrana Biserka Jakupec i nada Škrinjar, za tajnika izabran je Marijan Bedeković, blagajnica Jelka Dijaković. U Upravni odbor izabrani su Marica Kovačev, Biserka Jakupec, Nada Škrinjar, Marian Bedeković, Branko Fičko, Marijan Drvenkar, Mijo Keserica, Ankica Bogović, Paulina Seraja, te u Nadzorni odbor izabrani su Marija Matišić, Katica Keserica, Nediljka Bančić.

-Hvala mojim članovima što su me ponovo izabrali i povjerenju što su mi ponovo ukazali. Nadam se daljnjoj suradnji i radu udruge kako smo radili do sada, da ćemo i dalje biti složni. Nastavit ćemo sudjelovati na raznim manifestacijama i događanjima kako u našoj županiji tako i šire. U planu imamo i razne izlete i druženja s drugim udrugama, posjet kulturnim događanjima i slično. Održavat ćemo radionice po programima, nastaviti suradnju s Maticom umirovljenika Hrvatske, kao i Virovitičko-podravske županije i općinom Pitomača – rekla je novo/stara predsjednica Marica K. 

Na kraju skupštine sve prisutne pozdravio je i predsjednik Matice umirovljenika Virovitičko-podravske županije Antun Han, ali i ostali predstavnici gostujućih udruga koji su Udruzi umirovljenika Pitomača poželjeli još puno godina dobrog i uspješnog rada.

Potom je uslijedio i kratki program domaćina koji su pjesmom pokazali što su svojim marljivim radom naučili na radionicama.

(www.icv.hr, ib, foto: I. Barčan)

no images were found

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content