Moto susreti u Našicama okupili preko stotinjak klubova iz regije: Koncert benda Queen Sensation zaključio još jedan odličan događaj

U organizaciji Moto kluba “Racing” Našice jučer (subota) je održan drugi dan tradicionalnih 16. Moto susreta u Našicama koji se održavaju u sklopu proslave Dana grada. Šesnaesti po redu moto susret privukao je zaljubljenike u motore svih vrsta, koji su došli uživati u nevjerojatnoj atmosferi, adrenalinskim performansima i izvrsnoj glazbi.

Uz podršku Grada Našica i Turistička zajednica Grada Našica ovo je bio jedan od najvećih moto susreta na našičkom području. Brojni motociklisti okupili su se na poligonu Autoškole i potom sudjelovali u defileu ulicama grada i spektaklu na trgu.

Nakon defilea uslijedio je adrenalinski stunt show talentiranog vozača Dejana Špoljar koji je s ekipom izveo niz trikova i akrobacija na motoru. 

Alen Bečko predsjednik Moto kluba “Racing” rekao je kako su iza njih odrađene vrlo zahtjevne pripreme, ali da je sve isplatilo jer je ovo jedan od najvećih moto susreta na području grada.

– Nadam se da su se naši sugrađani i sugrađanke te svi posjetitelji i prijateljski klubovi lijepo proveli – rekao je predsjednik Bečko.

Gradonačelnik Krešimir Kašuba došao je podržati rad ove vrijedne udruge te rekao kako svake godine raste broj posjetitelja.

-Moto klub “Racing” Našice ima dugu tradiciju kao i prepoznatljivost u Našicama s nizom svojih mnogobrojnim događanjima tijekom cijele godine. Svake godine raste broj posjetitelja, a ova je godina najbolja do sada jer je zaista došao jedan veliki broj posjetitelja. Zahvalio bi se i Turističkoj zajednici Grada Našica koja prati rad Moto kluba “Racing” te im pomaže kao i Grad Našice. Želim im puno sreće i uspjeha u radu i neka uživaju u ovakvim susretima  – rekao je gradonačelnik Kašuba.

Direktorica Turističke zajednice Grada Našica Ines Resler istaknula jekako Moto klub “Racing” Našice svake godine podiže ljestvicu, a što se može vidjeti po broju posjetitelja.

-Moto kluba “Racing” Našice svake godine podiže ljestvicu što se može vidjeti po broju posjetitelja. Ono što nas iz Turističke zajednice veseli što je grad tri dana pun posjetitelja i to ne samo iz Hrvatske nego i iz drugih zemalja što nam je iznimno drago. Moto klubu “Racing” želim puno uspjeha u daljnjem radu -rekla je direktorica Ines Resler.

Šećer na kraju ovogodišnjeg moto susreta bio je koncert Queen Sensation- a koji su raspjevanu publiku zabavljali izvrsnim pjesmama i energičnim nastupom.

(www.icv.hr, ak, Foto: A. Koš i S. Kulišić)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content