OPĆINA ČAĐAVICA Uskoro završetak radova na izgradnji pješačke staze u Zvonimirovcu

Radovi na izgradnji pješačke staze u naselju Zvonimirovac u općini Čađavica, u završnoj su fazi te se kraj očekuje sljedeći tjedan.

Ugovor o izgradnji pješačke staze s izvođačem radova, tvrtkom EXPERT-ING d.o.o. potpisan je 20. veljače ove godine i po istom je rok izvođenja bio pet mjeseci, tako da se na opće zadovoljstvo mještana ovog naselja može zaključiti kako će radovi biti gotovi puno prije roka.

Foto 2 1

Ukupna vrijednost projekta iznosi 82.226,56 eura (projekt 3.250 eura, izgradnja 77.664,06 eura, nadzor 1.312 eura €), koji se sufinancira sredstvima Ministarstva prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine s odobrenim iznosom od 40.000 eura , a ostali dio je osiguran u proračunu Općine Čađavica.

– Realizacijom ovog infrastrukturnog projekta, novu pješačku stazu dobili su stanovnici Zvonimirovca, točnije oni koji stanuju u Podravskoj ulici od kućnog broja 2 do kućnog broja 80, ali i svi ostali koji će se ubuduće sigurnije kretati naseljem – istaknuo je općinski načelnik Mirko Rončavić, koji je obišao redove.

(www.icv.hr, žp, adf, foto: Općina Čađavica)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content