U sklopu 56. Orahovačkog proljeća u nedjelju, 26. svibnja III. Susret off road klubova u Novoj Jošavi

Off road klub Orahovica i ove godine za sve zaljubljenike u off road priređuje veliki oktanski spektakl u orahovačkom prigradskom naselju, Novoj Jošavi. U dvorištu legende ovog sporta Emila Hašpraja-Enđe u nedjelju,  26. svibnja, u sklopu ovogodišnjeg 56. Orahovačkog proljeća, bit će održan III. Susret off road klubova.

Na ovom velikom susretu predstavit će se off road vozači gotovo iz cijele Hrvatske te susjednih zemalja, a bajka na četiri i dva kotača počinje već od 12 sati.

-Od 12 sati bit će otvorena izložba old timer vozila, a u 13 sati počinje prva utrka i to kružna utrka brzinac uz prelazak određenih prepreka. U 15 sati na rasporedu je pokazna vožnja cross motora i quadova na poligonu, a u 16 sati bit će svečano proglašenje pobjednika, a zatim sve očekuje zabavni sadržaji uz povlačenje užeta i tombolu. Prošle godine smo imali veliki broj ljudi, a ove godine zasigurno će biti još i više jer nam sudionici dolaze iz svih krajeva. Za sve posjetitelje je ulaz besplatan, bit će pripremljena hrana i piće, a za sve sudionike smo osigurali vrijedne nagrade – kaže predsjednik Off road kluba Orahovica Radivoj Bolić te pozvao sve zainteresirane da dođu i pridruže se ovom adrenalinskom događaju. 

-Pozivamo sve ljubitelje off roada, motora i drugih vozila da nam se pridruže, bit će tu mnoštvo zabave, adrenalina i atraktivnih sadržaja – dodaje Bolić.

Pokrovitelji ovog događaja su Grad Orahovica i Turistička zajednica grada.

(www.icv.hr, vg)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content