U Virovitici odigran prvi međunarodni turnir u rukometu za djevojčice u kategoriji U-11 “Virovitica u srcu”

Više od 240 djevojčica iz 15 klubova igralo je danas, u tri virovitičke dvorane, prvi međunarodni rukometni turnir za uzrast U-11 “Virovitica u srcu”.

Organizaciju ovog turnira potpisuje ŽRK 1234 Virovitica, a kako su i sami istaknuli, bio je ovo znak poštovanja, svjesnosti o velikom uspjehu virovitičkog rukometa, kao i nade da će se uspjesi nastaviti nizati kroz godine što dolaze, a sve u povodu velike 75. obljetnice otkako se rukomet igra u Virovitici i Virovitičko-podravskoj županiji.

Igralo se tako u virovitičkim “Brlićima”, “Nazorima” i sportskoj dvorani virovitičke Tehničke škole, a velika borba za prvo mjesto, nakon cjelodnevnog natjecanja, odvijala se u dvorani OŠ Ivane Brlić-Mažuranić.

Dvije ekipe lavica te ekipe Arene Beograd, Broda, Koke, Marofa, Orahovice, Osijeka, Podravke, Preloga, Sesveta, Sisaka, Udarnika, Valpovke i Zrinskog tražile su ondje svoje mjesto, a to je pošlo za rukom Sesvečankama, Varaždinkama i Brođankama.

Naslov prvaka otišao je put Sesveta, titulom viceprvakinja okitile su se rukometašice Koke, trećeplasirane su bile mlade igračice Broda, dok je prva ekipa virovitičkih lavica zauzela odlično četvrto mjesto.

Sve ostvarene rezultate kao i konačni poredak možete potražiti OVDJE.

(www.icv.hr, mra, foto: M. Rajnović, ŽRK 1234 Virovitica)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content