Iskoristite jedinstvenu priliku i postanite dio Legende: Prijavite se u nedjelju za sudjelovanje u veličanstvenom scenskom prikazu Legenda o Picokima

Uprizorenje Legende o Picokima ima trajni status kulturnog nematerijalnog dobra Republike Hrvatske i traje svih ovih godina zahvaljujući tome što u njoj svake godine sudjeluju brojni amateri, članovi udruga i stanovnici đurđevačke Podravine i Koprivničko-križevačke županije.

Organizacijski odbor Picokijade poziva sve zainteresirane za sudjelovanje u scenskom prikazu Legende o Picokima da se jave u nedjelju, 23. lipnja u 19 sati ispred Starog grada kako bi se izradio popis svih sudionika scenskog spektakla te dogovorio raspored proba za ovogodišnju predstavu.

Ovu jedinstvenu priredbu na otvorenom, na tekst Vida Baloga i ove godine režira jedan od najpoznatijih hrvatskih redatelja, majstor spektakla, Krešimir Dolenčić, rođeni Picok koji je ovom prilikom najavio brojna iznenađenja i nove scene u prikazu.

Udruge koje će sudjelovati organizirano ne moraju dolaziti u punom sastavu već je dovoljno da ispred svake udruge dođe jedan predstavnik s popisom sudionika.

Popis mora sadržavati samo ime i prezime svakog sudionika te datum rođenja radi osiguranja istih.

(djurdjevac.hr)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content