Iz trećeg pokušaja održana izvanredna sjednica Gradskog vijeća Orahovice: Usvojeni opći uvjeti isporuke komunalnih usluga od strane poduzeća Ružica grad

Konačno je, iz trećeg pokušaja, održana izvanredna sjednica Gradskog vijeća grada Orahovice, jer na istoj je od 13 vijećnika nazočilo 11 i time je sjednica imala potreban kvorum. Riječ je o 7. po redu, a izvanrednoj sjednici Gradskog vijeća, koja je sazvana kako bi se donijeli opći uvjeti isporuke komunalnih usluga od strane poduzeća Ružica grad koje je od Gradskog vijeća u svibnju dobilo odluku o upravljanju kompleksom Jezero.

Predsjednica Gradskog vijeća Suzana Đebro Maričić predložila je da se u raspravi i izglasavanju spoje prve dvije točke, dakle donošenje Odluke o davanju prethodne suglasnosti na Opće uvjete isporuke komunalne usluge parkiranja na Izletištu “Jezero” te donošenje Odluke o davanju prethodne suglasnosti na Opće uvjete isporuke komunalne usluge korištenja Izletišta “Jezero”.

Otvorena je rasprava u kojoj su vijećnici postavljali određena pitanja, a na koje je odgovarala direktorica poduzeća Ružica grad Milica Vejić Milovac i potom su odluke dane na glasovanje. Obje odluke prihvaćene su sa devet glasova ”za” i jednim suzdržanim, dok je jedan vijećnik napustio sjednicu.

Ovom odlukom poduzeće Ružica grad sada može krenuti obavljati poslove naplate parkiranja te ostale komunalne poslove naplate sanitarnih čvorova, košnje i drugih poslova. U posljednjoj točci sjednice gradonačelnik Orahovica Saša Rister prenio je informacije o statusu projekta “Uređenje Turističko-rekreacijskog centra Jezero-Hercegovac-Ružica grad” naglasivši kako se nada da će projekt na kraju ipak biti uspješno riješen i završen.

Izvanredna sjednica Gradskog vijeca 2 Custom

(www.icv.hr, vg)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content