SASTANAK S RAVNATELJIMA U fokusu investicije u školstvu, nabava besplatnih radnih materijala, pomoćnici u nastavi

Pročelnik Upravnog odjela za društvene djelatnosti Grada Virovitice Alen Bjelica održao je danas (srijeda) sastanak s ravnateljima osnovnih škola Ivane Brlić – Mažuranić, Vladimir Nazor i Centra za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju Virovitica, kao i predstavnicima Razvojne agencije VTA.

Razgovarali su o aktualnim temama kao što je završetak školske godine, definiranje potreba za pomoćnike u nastavi, odnosno za novu fazu projekta „Korak u život jednakih mogućnosti“, kao i provedbi javne nabave za besplatne radne materijale za učenike od 1. do 4. razreda osnovne škole. Tema je bila i organizacija nastave u sljedećoj školskoj godini, a s obzirom na najavljene investicije u školstvu od kojih je najveća energetska obnova zgrade Osnovne škole Vladimir Nazor vrijedna 2,8 milijuna eura.

Pročelnik Bjelica je na kraju sastanka zahvalio ravnateljima škola na još jednoj uspješno završenoj školskoj godini te ujedno uputio čestitke svim učenicima i mentorima na osvojenim priznanjima i nagradama na svim razinama natjecanja.

(virovitica.hr)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content