Majice, šalovi i zastavice povodom 100. obljetnice Nogometnog kluba Slatina u petak, 25. listopada

U “Plavom salonu” zgrade stadiona Antuna Tone Butorca u Slatini je održan sastanak proširenog Organizacijskog odbora zaduženog za organizaciju centralne svečanosti obilježavanja 100 godina slatinskog nogometnog kluba.

U prisutnosti predsjednika kluba Vlade Međumurca i tajnika Ilije Nikolića, do sada odrađene aktivnosti vezane uz organizaciju obilježavanja ove jubilarne 100. obljetnice kluba obrazložio je dopredsjednik kluba Miran Janečić, pri tom iznijevši planove koje još treba odraditi. Na sastanku je utanačen datum svečane sjednice, pa će se tako ova centralna rođendanska svečanost slatinskog “stogodišnjaka” održati u petak, 25. listopada, u kino-dvorani Pučkog otvorenog učilišta. Povodom ove okrugle, velike obljetnice najavljeno je tiskanje monografije koja će na više od 200 stranica sadržavati brojne podatke, imena te fotografije vezane uz prvih 100 godina Kluba. Autor monografije je Oliver Jukić.

Izrezak Custom

Na sastanku je bilo riječi i o dodjeli priznanja, odnosno plaketa, a koja će zaslužnim pojedincima i sponzorima biti uručena na navedenoj svečanosti. Povodom 100-te obljetnice članovima i prijateljima kluba, kao prigodni pokloni dijelit će se majice, šalovi i zastavice.

(www.icv.hr, adf, rt)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content