RUKOMETNA SRIJEDA Virovitičke Lavice na svom parketu dočekuju Bjelovarčanke u odgođenoj utakmici 19. kola

Danas (srijeda) u 19 sati u sportskoj dvorani Osnovne škole Ivane Brlić–Mažuranić igra se odgođena utakmica 19. kola 1. lige između virovitičkih Lavica i Bjelovara.

Obje ekipe u utakmicu ulaze nakon napornog tjedna. Bjelovarčanke posljednja dva tjedna igraju u ritmu srijeda – subota. Srijedom igraju utakmice domaćeg prvenstva, a subotom susrete Euro kupa. Pojačan napor već je donio negativne posljedice. Zbog ozlijede koljena ove sezone za Bjelovar više neće moći igrati Virovitičanka Kristina Smiljčić.

U virovitičkim redovima trener Vladimir Gašparac s dijelom prve ekipe bio je na kadetskoj završnici u Poreču, dok je drugi, stariji dio prve postave trenirao u Virovitici s trenericom Majom Grdić. Bjelovar ima puno kvalitetniji sastav od Virovitičanki i favorit je u međusobnoj utakmici. Međutim Lavice su već više puta u ovom prvenstvu pokazale da se znaju nositi i s jačim suparnicama.

Vjerujemo da će trener Gašparac uspjeti iznenaditi stratega Bjelovara Hrvoja Cikoju, koji je dio igračke karijere proveo u Virovitici. Domaći klub u organizaciji utakmice provodi sve preporuke državnog i županijskog Stožera za Civilnu zaštitu vezano uz koronavirus.

Iz uprave kluba mole da svi koji imaju respiratornu bolest i/ili povišenu temperaturu (veću od 37.5 C) ne dolaze na utakmicu.

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija, M. Rođak)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content