1. HRL SJEVER Nemoguća misija za Viro Viroviticu, Vašarević: Od KTC-a možemo samo učiti, puno su jači od nas

Susretima 14. kola 1. hrvatske rukometne lige Sjever počinje drugi dio natjecanja. Nakon prvog dijela momčad Viro Virovitice se nalazi na 13. mjestu s tri osvojena boda, što znači da je i dalje u zoni ispadanja iz lige. Ipak, posljednji prvenstveni nastupi bude optimizam u virovitičkim redovima.

Odrađene su kvalitetne pripreme, a momčad se dodatno ekipirala. Vratio se Ivan Vrbančić, a iz zagrebačkog Medvešćaka je došao iskusni Mateo Brašnić Ferreira, koji je u svom debiju za Virovitičane zabio devet pogodaka.

Virovitički rukometaši u idućih nekoliko kola igraju s ekipama s vrha tablice, zato se u tim susretima ne opterećuju rezultatima, ali to ne znači da neće pokušati favoritima otkinuti pokoji bod. Prva u nizu tih utakmica je domaća s križevačkim KTC-om, koji se nalazi na trećem mjestu na tablici.

-Mi od KTC-a možemo samo učiti. Oni su puno jači od nas. Mogu nam poslužiti kao priprema za utakmice s drugim protivnicima. Nama je cilj da na kraju izborimo opstanak u ligi – naglasio je trener Viro Virovitice Damir Vašarević.

Virovitičani su u proteklim sezonama u nekoliko navrata znali iznenaditi Križevčane.
Utakmica se igra u subotu, 20. veljače u 16 sati u virovitičkoj sportskoj dvorani Osnovne škole Ivane Brlić – Mažuranić.

(www.icv.hr, mš; foto: ilustracija, M. Šolc)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content