FOTO Krešimir Crvenka poentirao za minimalnu pobjedu nad Picokima, Fusić pocrvenio zbog namjernog udaranja

U 4. kolu 3. HNL Sjever – lige za opstanak, nogometaši Virovitice na svom su terenu Sportskog centra Vegeška pobijedili Graničar iz Đurđevca 1:0. Od samog početka susreta domaća momčad je imala “više od igre”, ali nije imala konkretnijeg udarca na gostujuća vrata.

Prvi ozbiljniji udarac domaći nogometaši su pretvorili u prednost od 1:0. Nakon odlične kombinacije u 19. minuti u kojoj je sudjelovalo nekoliko domaćih igrača, najprisebniji bio je Krešimir Crvenka, koji je svladao gostujućeg čuvara mreže Marina Stanešića. Napadi domaće momčadi su se nastavili, ali bez promjene rezultata. U izglednim prilikama su bili Rok Horaček, Domagoj Mrazović Nikola Suvajac, ali su bili neprecizni te se rezultat nije mijenjao. U posljednjoj minuti prvog dijela Domagoj Vučemilović – Jurić odlično je blokirao gostujuće napadače i izbacio loptu izvan granica igrališta i tako osujetio jedinu ozbiljniju priliku nogometaša Graničara u prvom dijelu utakmice.

IMG_9902-Custom

Na početku drugog dijela nastavlja se dominacija igrača u narančastim dresovima, ali su oni i dalje bili neprecizni. U 58. minuti Horaček je pogodio okvir gostujućih vrata, u 61. udarac glavom Nikole Suvajca ukrotio je gostujući vratar Stanešić, a tri minute kasnije Suvajac je ponovno bio neprecizan. Kako je vrijeme odmicalo gosti su se postepeno oslobodili domaćeg pritiska, ali je domaća obrana uspješno neutralizirala sve njihove pokušaje da promijene rezultat. Najozbiljniji udarac gostujući nogometaši su uputili u 88. minuti, ali ga je Krešimir Tomljanović ukrotio bez većih napora.

IMG_9927-Custom

U posljednje četiri minute sudac Stjepan Barišić iz Osijeka podijelio je pet kartona. Prvo su u jednoj gužvi pred gostujućim vratima požutili Ronaldo Meszeš s domaće te Luka Daniel Kraljević i Marin Stanešić s gostujuće strane. Odmah nakon toga zbog namjernog udaranja je pocrvenio gostujući napadač Jan Fusić, a nešto kasnije domaći igrač Matija Lovreković je zbog preoštrog starta dobio žuti karton.

Virovitica – Graničar Đurđevac 1:0
Igrač utakmice: Krešimir Crvenka

(www.icv.hr, mš; foto: M. Šolc)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content