4. NL BJ-KC-VT Grofovi čekaju na prvi pogodak u novoj sezoni, Slatina kompletna putuje u Čazmu, Ević se nada pozitivnom rezultatu u Garešnici

Nogometni četvrtoligaši stigli su do četvrtog prvenstvenog kola. O gostovanju Pitomače u Ferdinandovcu pisali smo ranije. Više o tom susretu možete pročitati OVDJE.

ČAZMA – SLATINA

Nakon neplaniranog domaćeg poraza od Bilogore ’91 iz Grubišnog Polja nogometaši Slatine ove subote u četvrtom kolu 4. lige Bjelovar – Koprivnica – Virovitica gostuju u Čazmi.

-U našem sastavu nema ozlijeđenih niti kažnjenih igrača. Svi igrači su spremni i orni za odigravanje utakmice – kratko nam je referirao trener Slatine Nikica Hat, međutim, u gostujućim redovima osluškuju i druga zbivanja.

Nakon što je prije sedam dana iz Čazme stigla tužna vijest da je iznenada u 35. godini života preminuo vratar Danijel Kolovek, jučer (četvrtak) navečer Čazmu i okolicu pogodilo je jako olujno nevrijeme pa postoji realna mogućnost da domaća momčad zatraži odgodu odigravanja utakmice.

Zasad nema nikakvih službenih informacija iz čazmanskog nogometnog kluba o mogućoj odgodi i zato se u Slatini pripremaju za redovito odigravanje susreta, a u slučaju odgode imat će razumijevanje za svoje sportske suparnike, jer u ovakvim životnim prilikama sport je definitivno u drugom planu…

SUHOPOLJE – BORAC IMBRIOVEC

Grofovi‘ još uvijek čekaju na prvi pogodak u novoj sezoni. Tri poraza smjestila su ih na posljednje mjesto prvenstvene ljestvice, uz gol razliku 0:19, a priliku da se to promijeni imat će ove subote kada će na stadionu Park gostovati Borac iz Imbriovca.

Protivnici ‘žuto-zelenih’ smjestili su se na sedmo mjesto prvenstvene ljestvice s četiri boda iz utakmice manje, u prvom kolu bili su bolji od Graničara iz Legrada s 2:0, dok su tjedan dana kasnije remizirali u Grubišnom Polju kod neugodne Bilogore.

Što se sastava tiče, obje momčadi trebale bi biti kompletne budući da suspendiranih igrača nema, no i dalje ostaje otvoreno pitanje kojih će 11 igrača istrčati na teren u domaćim redovima.

GARIĆ GAREŠNICA – VOĆIN

Nakon prva tri odigrana kola nova momčad u ligi osvojila je jedan bod remiziravši na ‘svom’ terenu u Mikleušu s Dinamom iz Predavca rezultatom 2:2, dok je na gostovanjima doživjela dva poraza, u Slatini i Kloštru Podravskom. U Oba slučaja nogometaši Voćina prezentirali su solidnu igru te su potvrdili da se mogu nositi sa ‘starosjedilačkim’ ekipama u ligi.

Ove subote Voćinčani putuju u Garešnicu kod Garića.

-Svjesni sam da se naši subotnji domaćini nalaze u dosta nezgodnom položaju na tablici, jer u prva tri kola nisu osvojili niti jedan bod te će u ogledu s nama sigurno ići na sve ili ništa. Oni su na svom terenu favoriti, ali to ne znači da mi nećemo pružiti jak otpor i pokušati doći do pozitivnog rezultata – o drugom uzastopnom gostovanju rekao nam je trener Voćina Ivica Ević.

Obje momčadi uoči subotnje utakmice nemaju problema s kažnjenim igračima, a Voćin bi na najdalje gostovanje u ligi trebao otputovati u kompletnom sastavu.

4. NL BJ-KC-VT, 4. kolo – subota, 17. rujna u 16:30

Bilogora ’91 (GP) – Dinamo (P)
Garić (G) – Voćin
Graničar (L) – Mladost (KP)
Čazma – Slatina
Suhopolje – Borac (I)
Mladost (M) – Tehničar (C)

4. NL BJ-KC-VT, 4. kolo – nedjelja, 18. rujna u 16:30

Ferdinandovac – Pitomača

Tablica 4. NL BJ KC VT 1

(www.icv.hr, mš, mra, foto: ilustracija, D. Fišli)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content