Rasprodano kino PARK: Rezervirajte na vrijeme svoju ulaznicu za premijeru novog nastavka Brzih i žestokih

Novi kino hitovi Štrumpfovi: Skriveno selo i Kong: otok lubanja ove su subote rasprodali obnovljeno virovitičko kino PARK. Mnogi Virovitičani jedva su dočekali da svjetske kino premijere stignu i u Viroviticu te su proteklih dana mnogi već i rezervirali ulaznice za idući tjedan kada nam stiže premijera novog nastavka Brzih i žestokih.

Rezervirajte i vi svoju ulaznicu na vrijeme. Svakog dana od 7 do 15 sati na blagajni Poslovnog parka Virovitica (iznad Gradske blagajne) možete kupiti ulaznice u pretprodaji po cijeni od 20 kuna. Na dan prikazivanja filma karte možete kupiti sat vremena prije svake projekcije.

Sutra, u nedjelju u 17 sati, možete pogledati kino hit Ljepotica i zvijer.

au rich large beautyandthebeast payoff 4bfd4fa0Ljepotica  i zvijer fantastično je putovanje Belle, pametne, lijepe i samostalne djevojke koju Zvijer zarobi u svom dvorcu. Unatoč svojim strahovima, Belle se sprijatelji sa začaranim osobljem te uviđa plemenito srce i istinskog princa koji se kriju iza Zvijerova strašnog izgleda. U filmu glume: Emma Watson kao Belle; Dan Stevens kao Zvijer; Luke Evans kao Gaston, zgodan, ali plitak seljak koji zavodi Belle; Kevin Kline kao Maurice, Bellin otac; Josh Gad kao Le Fou, Gastonov strpljivi ađutant; Ewan McGregor kao Lumiere, svijećnjak; Stanley Tucci kao Maestro Cadenza, čembalo; Gugu Mbatha-Raw kao Plumette, čarobnica; Nathan Wich kao Chip, šalica; Ian McKellan kao Cogsworth, sat; Emma Thompson kao čajnik, Gđa Potts. (www.icv.hr, promo)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content