Priopćenje za javnost ŽO SDSS-a VPŽ: Laži i obmane jednog od najvećih poreznih dužnika Save Radojevića

Poštovani građani Virovitičko-podravske županije, obraćamo vam se ovim putem kao reakcijom na pismo koje je Savo Radojević, kandidat za zamjenika župana, uputio na mnoge adrese građana srpske nacionalnosti te naveo brojne laži i neistine na račun kandidata za SDSS-a za članove županijske skupštine, kao i na račun kandidata za zamjenika župana Igora Pavkovića.

U pismu, između ostalog, poziva građane da ne glasaju za listu SDSS-a jer mi nećemo postići dovoljan broj glasova te da će njihovi glasovi pripasti HDZ-u. Priča i o D’hondtovoj metodi, a ni sam ne zna što to znači. Optužuje državni vrh da ne obilježava Dan pobjede 09.05., a ni sam ga ne obilježava jer taj dan se već godinama obilježava u Voćinu odakle je i gospodin Radojević, ali njega tamo nije bilo jer se on antifašizma sjeti samo kad njemu treba, a mi smo istinski antifašisti 365 dana godišnje. U pismu optužuje SDSS i prof. Pupovca zato što je podržao Vladu premijera Plenkovića kao da je bilo druge alternative osim novih izbora koji bi već i ovako osiromašenu državu koštalo dodatnih troškova.

Ali, kako narod kaže, nije bitno šta se priča nego tko priča. Za sve one građane koji ne poznaju g. Radojevića neka ukucaju njegovo ime na internetu i odmah će im se ukazati lista poreznih dužnika. Savo Radojević je visoko plasiran na četvrtom mjestu u Virovitičko-podravskoj županiji sa 2.431.000 kuna poreznog duga. Da je pravde, ovakvi se ljudi ne bi ni smjeli kandidirati na dužnosnička mjesta, jer su pokazali koliko im je stalo do države kad ju potkradaju.

Ono što najviše zabrinjava je poziv Save Radojevića da se glasa za liste SDP-a i da ga svojim potpisima podržavaju istaknuti članovi ove stranke. Pod time mislim na Stanka Olujića, člana predsjedništva SDP-a Virovitičko-podravske županije. Ovim putem molim kolege iz SDP-a da se javno očituju da li je njihov favorit na ovim izborima stvarno g. Radojević ili on i ovim putem samo obmanjuje javnost.

Zato još jednom pozivam građane naše županije da u nedjelju 21.05.2017. izađu na izbore i glasaju za VRIJEDNE I POŠTENE LJUDE, a to Savo Radojević sigurno nije.

U Slatini 17.05.2017. (SDSS VPŽ)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content