2.ŽNL: Efikasni strijelci u obje skupine, favoriti na čelu tablice

Županijski nogometni drugoligaši odigrali su utakmice drugog kola. U skupni zapad Bušetina je bez većih problema pobijedila u Špišić Bukovici. u Koriji u gradskom derbiju u kvalitetnom susretu domaćin je jednim zgoditkom pobijedio goste iz Milanovca. U Svetom Đurađu i Turanovcu došlo je do podijele bodova uz pregršt golova.

Rezultati: Bilogora 1947.-Bušetina 1947. 0:4, Omladinac-Sokol 1:0, Sveti Đurađ-Mladost Vukoslavljevica 3:3, Croatia-Napredak 4:1, Drava-Podgorje 2:0 i Turanovac-Stara Brezovica 4:4.

Sa šest bodova na vrhu tablice su Bušetina 1947., Omladinac i Craotia. U trećem kolu igraju: Sokol-Turanovac, Mladost Vukosavljevica-Drava, Podgorje-Bilogora 1947., Bušetina 1947.-Omladinac, Stara Brezovica-Croatia i Napredak-Sveti Đurađ.

U istočnoj skupini ubojiti domaćini su bili Sloga iz Zdenaca, Standard i Borova, dok su se Crnac, Munja i Mladost iz Bakića odnjeli puni plijen sa gostovanja.

Rezultati: Sloga Zdenci-Plavi 8:0, Tehničar-Mladost Bakić 2:3, Borova-Čeralije 5:0, Mladost Miljevci-Crnac 1:2, Standard-DOŠK 5:3 i Miholjac-Munja 0:2. Maksimalnih šest bodova imaju Sloga iz Zdenaca, Standard,Crnac i Munja.

U trećem kolu igraju: Munja-Sloga Zdenci, Plavi-Tehničar, Mladost Bakić-Borova, Ćeralije-Mladost Miljevci, Crnac-Standard i DOŠK-Miholjac. (www.icv.hr, mš)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content