Dvoranska liga Slavonije i Baranje: Članovi AK Slatina Domagoj Drokan i Nikolina Đorđević srebrni, Filip Horvat brončani

U Osijeku je održano finale šestog izdanja Dvoranske lige Slavonije i Baranje 2018. u atletskom tunelu dvorane Gradski vrt na kojem su nastupili i atletičari Atletskog kluba Slatina.

Nakon kvalifikacija održanih u veljači, nastup u finalu izborilo je prvih 12 natjecatelja u svakoj disciplini i dobnoj kategoriji. Na finalu iz Atletskog kluba Slatina nastupili su Domagoj Drokan, Karlo Drokan, Kiara Suhi, Tina Braz, Dea Virovac, Vanesa Boroša, Petra Zver, Nikolina Đorđević, Filip Horvat, Tea Halužan.

Najuspješniji slatinski atletičari nagrađeni su medaljama, a to su: Domagoj Drokan za 2. mjesto u skoku u dalj, Nikolina Đorđević za 2. mjesto u bacanju medicinke i Filip Horvat za 3. mjesto u skoku u dalj.

Trenerice Tomislava Medvedović i Mirta Drokan izrazile su zadovoljstvo nastupom svojih atletičara, te najvile sljedeći nastup na kvalifikacijama Proljetne lige Slavonije i Baranje 2018. u Osijeku i osječkom Ferivi poulmaratonu. (ADF;ID,AK Slatina)

[g-gallery gid=”448820″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content