Čak 14 Virovitičanki na All-Star utakmici košarkašica do 11 i 13 godina – Nika Kozlinger MVP utakmice

Čak 14 igračica ŽKK Virovitice svojim nastupima u Regionalnoj ligi Sjever zaslužilo je ovogodišnji All-Star za djevojke do 11 odnosno 13 godina starosti koji je proteklog vikenda odigran u Virju.

Uz to jako veliko priznanje klubu, osobito je sve razveselila činjenica da je za najbolju igračicu, odnosno MVP na utakmici do 13 godina starosti proglašena Virovitičanka Nika Kozlinger kojoj je tom prigodom uručena i pripadajuća plaketa. Iako rezultat nije bio u prvom planu sve je iznenadila pobjeda ekipe parnih u kojoj su igrale Virovitičanke naspram ekipe u kojoj su većinu igračica činile djevojke Podravca iz Virja, prošlogodišnjih viceprvakinja Hrvatske.

Spomenuta utakmica na kraju je završila rezultatom 60:41, a osim Nike Kozlinger odlične role odigrale su i Mia Deskar, Iva Kurjančić i Lea Kozlinger. Iz navedene ekipe koju su uz Virovitičanke sačinjavale igračice ŽKK “Radost” iz Čakovca, ŽKK “Mladost” iz Ivanovca i ŽKK Koprivnice, treba pohvaliti i Vidu Novak iz Radosti koja je pobijedila u izvođenju slobodnih bacanja te uz Ivu Kurjančić odlično organizirala napad i proigravala svoje suigračice.

201806 Z11 AS svi Custom

Uspjeh je tim veći što je pobjedničku ekipu vodio trener Virovitičanki, Robert Fritz. U odmjeravanju snaga do 11 godina starosti Virovitičanke su bile podijeljene, te su tako Nika Pavelić, Marta Leda Kalaš, Martina Sabo, Hana Deskar, Nika Gverić, Margareta Cenger, Lara Ganić i Una Kovač igrale za parne, a Zara Prebeg i Mirna Mrmoš za neparne. Više uspjeha imala je ekipa za koju su nastupile Zara Prebeg i Mirna Mrmoš.

Svakako treba istaknuti i odličan nastup Dore Lakote Kovač u izvođenju slobodnih bacanja. (www.icv.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content