FOTO: 4. nogometna liga: Pobjede Pitomače, Virovitice i Slatine, poraz Papuka u Bereku

U dvadeset petom kolu 4.lige Bjelovar Koprivnica Virovitica u Pitomači se igrao derbi između vodećeg Tehničara iz Cvetkovca i domaće momčadi, koja je druga na tablici. Pitomača je pobijedila rezultatom 3:1 zgodicima Matije Miloša, Filipa Škare i Karla Jakupeca. Igrač Pitomače Matija Veličan morao je napustiti igru minutu prije kraja utakmice zbog dugog žutog kartona.

Virovitica ja na svom terenu nadvisila Garić iz Garešnice 6:2. Zgoditke za Viroviticu su postigli: Nikola Suvajac dva, te Denis Kovač, Tomislav Blažević, Rok Horaček i Slaven Marković po jedan. Domaći trener Samuel Spudić morao je napustiti klupu prija kraja utakmice zbog verbalnog sukoba sa sucem.

Slatina je pobijedila Rovišće 4:1 zgodicima Matije Bubaša dva, te Ante Vicića i Dominika Šantavca, koji su postigli po jedan zgoditak.

Orahovački Papuk izgubio je u Bereku od Tomislava 4:2. Oba zgoditka za Orahovčane postigao je Benjamin Radinković.

U posljednjem ovosezonskom kolu Papuk u Orahovici dočekuje Križevce. Slatina putuje Podravcu u Virje. Pitomača gostuje kod Mladost u Kloštru Podravskom, a Virovitica kod Zdenke u Velikim Zdencima. (www.icv.hr, mš)

[g-gallery gid=”460559″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content