FOTO Ivanjsku moto alku ove godine u Špišić Bukovici osvojili Davor Drvenkar, Goran Basta i Mario Šulc

Mnoštvo posjetitelja i ljubitelja motocikala okupilo se i ove godine na Moto alki i Moto susretima u Špišić Bukovici. Naime, ovo je već 32. Alka i 31. susreti vlasnika limenih ljubimaca koji se u Špišić Bukovici održavaju povodom Ivanja – Dana Općine Špišić Bukovica. I ove godine, po drugi puta, održana je i alka za osobe s invaliditetom koje su organizirane u suradnji s Udrugom osoba s invaliditetom Virovitica. Prvo mjesto u ovom djelu natjecanja osvojio je Saša Grahovac, nešto malo manje mirniju ruku imao je Branimir Mikelić te je osvojio drugo mjesto, a treće mjesto pripalo je Deanu Brkiću.

IMG 9198 Medium

Nakon toga župnik Goran Malenica blagoslovio je motore i motoriste, kao i sve prisutne, među kojima je bio i načelnik Općine Hrvoje Miler te virovitički gradonačelnik Ivica Kirin, poručivši ima da voze onoliko brzo koliko voze i njihovi anđeli čuvari.

IMG 9125 Medium

Blagoslovljeni motori tada su krenuli u natjecanje. U klasi jednosjed najspretniji su bili Bjelovarčani te osvojili prva tri mjesta. Najbolji je bio Davor Drvenkar, drugo mjesto osvojio je Mario Šulc, a treće Dino Crnković.

IMG 9201 Medium

Najujednačeniji par u klasi dvosjed bili su Goran Basta i Mario Šulc iz Bjelovara, drugo mjesto pripalo je Damiru i Saši Turniškom, a treće Siniši Dvorskom i Mihael Antolić.

IMG 9208 Medium

Nakon alke brojni motoristi odvozili su tradicionalan defile kroz Špišić Bukovicu te se uputili na moto igre u kojima je, osim sreće, veliku ulogu imala spretnost natjecatelja.

IMG 9235 Medium

Prvo mjesto u sporoj vožnji osvojio je Danijel Vlašić, najbolji bacač guma bio je Vitomir Mustač, a najbolji vozač „tačaka“ i „tačke“ bili su Josip i Siniša Dvorski.

IMG 9335 Medium

Nakon toga uslijedila je svirka Grupe Jeans iz Virovitice te zabava dugo u noć koju su „začinile“ i Go-go plesačice. Organizator cijelodnevnog druženja i programa bio je Moto klub “Alka” iz Špišić Bukovice, a pokrovitelj Općina Špišić Bukovica. (www.icv.hr, žđl)

IMG 9351 Medium

[g-gallery gid=”465031″]

[g-gallery gid=”465339″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content