Šest odličja za čačinačke streličare na međunarodnom “FITA STAR” turniru u Kutini

Streličari grofa Jankovića iz Čačinaca, jedinog streličarskog kluba u Virovitičko–podravskoj županiji i jedinog aktivnog od Pakraca do Dunava, nastupili su na međunarodnom FITA STAR turniru u Kutini te polučili sjajne rezultate. Naime, čačinački klub sudjelovao je sa šest članova i svi su osvojili medalje:

– Osvojili smo tri zlatne, dvije srebrne i jednu brončanu medalju. Zlata su osvojili: Mario Gradinjan u kategoriji olimpijski luk (seniori), Zdravko Milobara u standardnom luku za seniore te Zoran Špalj u kategoriji LB ili dugi luk također kod seniora. Srebra su oko vrata stavili Franjo Molnar u tradicionalnom luku za seniore te Luka Bolješić u olimpijskom luku za kadete dok sam ja osvojio broncu u veteranskom olimpijskom luku. Polovinom kolovoza nas čeka središnji dio vanjske sezone, a to je Prvenstvo Hrvatske i za to se svi pripremamo. Moram se zahvaliti svima koji nam pomažu, među kojima ponajviše Virovitičko-podravskoj županiji. – kaže najbolji čačinački streličar Goran Parašilovac.

Ovim sjajnim rezultatima čačinački su streličari potvrdili da su jedan od najtrofejnijih klubova u Virovitičko-podravskoj županiji i da uspješno promiču ime Općine Čačinci i Virovitičko-podravske županije u hrvatskom streličarstvu. (www.icv.hr, vg)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content