ŽUPANIJSKE NOGOMETNE LIGE Ljestvice i poredak nakon proteklog vikenda

Nakon tri odigrana kola u 1. županijskoj nogometnoj ligi vodeći su Bušetina 1947., Rezovac i Mladost iz Čačinaca sa stopostotnim učinkom, odnosno 9 osvojenih bodova. Graničar iz Okrugljače, Slavonija iz Sladojevaca i Dinamo iz Četekovca u “crvenoj” su zoni, bez osvojenih bodova.

1. ŽNL
foto: znsvpz.hr

Nakon dva odigrana kola u 2. županijskoj nogometnoj ligi Zapad vodeći su Drava iz Terezinog Polja i Omladinac iz Korije, jedini sa dvije pobjede u dva susreta. Milanovački Sokol, Turanovac i Napredak iz Rušana na dnu su ljestvice s 0 bodova, no Sokol i Napredak imaju utakmicu manje jer međusobna utakmica koja je trebala biti odigrana proteklog vikenda prekinuta je u 10. minuti zbog vremenskih neprilika i bit će odigrana naknadno.

2. ŽNL Zapad
foto: znsvpz.hr

U drugoj županijskoj ligi Istok, nakon dva odigrana kola vodeći su Borova i Mladost iz Miljevaca s maksimalnih šest bodova. Ćeralije, Mladost iz Bakića, Munja iz Velikog Rastovca i Kozice za sada su bez osvojenog boda.

2. ŽNL Istok
foto: znsvpz.hr

U trećim županijskim nogometnim ligama proteklog je vikenda započela nova sezona, a u skupini Zapad, u prvom odigranom kolu nije bilo neriješenih rezultata.

3. ŽNL Zapad
foto: znsvpz.hr

U trećoj županijskoj ligi Istok vodeći su nakon jednog odigranog kola Meljani, Dinamo Josipovo i Orešac.

3. ŽNL Istok
foto: znsvpz.hr

(www.icv.hr, ts)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content