STIŽE FERDINANDOVAC Nedostaju Buđak i Marošević, ali Virovitica doma zna samo za pobjedu

Nakon odigranih osam kola u 4. ligi Bjelovar-Koprivnica-Virovitica, nogometaši s Vegeške na 7. su mjestu ligaške ljestvice, sa osvojenih 11 bodova. U goste im ovog vikenda stiže Ferdinandovac, ekipa koja ima tri boda više.

Virovitica je u ovih 8 utakmica samo tri puta bila domaćin, a prednost koja se obično “daje” domaćinu, trener domaćih Samuel Spudić opravdao je u sva tri navrata tako da je zasada Vegeška neosvojiva tvrđava. Posljednje dvije utakmice Virovitičani su odigrali na gostujućem terenu protiv Garića i vodećeg Tehničara iz Cvetkovca i doživjeli minimalan poraz. Utakmica iz Cvetkovca u kojoj je malo falilo da favoriziranom domaćinu prirede iznenađenje daje im za pravo da u sutrašnjoj utakmici očekuju puni plijen.

-Nakon dvije gostujuće utakmice u kojima nismo uspjeli doći do bodova, vraćamo se na naš travnjak. Još uvijek smo neporaženi kod kuće i nadamo se nastavit taj trend. Poštujem i iznimno cijenim ekipu Ferdinandovca međutim, borit ćemo se do zadnje minute da bodovi ostanu kod nas. Nedostaju nam oba golmana prve ekipe pa će šansu dobiti naši mladi golmani iz mlađih uzrasta – najavio je utakmicu domaći strateg Samuel Spudić.

Bez Buđaka i Maroševića neće biti lako, ali ovo je možda i najbolja prilika mlađim golmanima za “kaljenje”, prilika koja se ne dobiva svaki dan.

Utakmica počinje u subotu, 20. listopada u 15 sati.

(www.icv.hr, ts, foto: M. Rođak)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content