UKLA VIROVITICA Raspored događanja povodom obilježavanja Mjeseca borbe protiv ovisnosti

Povodom obilježavanja Mjeseca borbe protiv ovisnosti koji se tradicionalno obilježava od 15. studenog do 15. prosinca, u Udruženju klubova liječenih alkoholičara Virovitica provodit će se razne aktivnosti:

5. prosinca – u dvorani Centra za socijalnu skrb Virovitica (Vladimira Nazora 2) s početkom u 18 sati, dr. sc. Sanea Mihaljević, psihijatrica iz Opće bolnice Virovitica, održat će predavanje vezano uz problem ovisnosti o alkoholu, liječenje i oporavak.

8. prosinca – od 10 do 12 sati ispred Gradske knjižnice i čitaonice Virovitica, članovi i stručni djelatnici UKLA Virovitica dijelit će promotivne letke, božićnu pšenicu i čestitke te upoznati sugrađane sa svojim radom i ulogom u lokalnoj zajednici.

15. prosinca – u prostorijama UKLA Virovitica (Masarykova 6 – 2. kat), članovi i stručni djelatnici UKLA Virovitica, u periodu od 11 do 13 sati održat će memorijalni turnir ili Dan sjećanja na preminule članove koji su ostavili svoj trag u radu UKLA.

-U mjesecu borbe protiv ovisnosti, koji se već godinama obilježava od 15. studenog do 15. prosinca, voljeli bi upoznati naše sugrađane sa radom Udruženja klubova liječenih alkoholičara Virovitica, reći im tko smo mi, koja je naša misija i zašto je važno da nas prihvate kao ravnopravne članove ove zajednice. Mi smo grupa podrške i pomoći za sve one koji se bore s ovisnošću o alkoholu, koji razmišljaju kako se riješiti te ovisnosti, koji su odlučili poduzeti prve korake u tom smislu, koji su došli sa liječenja od ovisnosti o alkoholu i trebaju podršku i pomoć “iz prve ruke” na putu apstinencije – poručuju iz Udruženja klubova liječenih alkoholičara Virovitica.

(www.icv.hr, foto: arhiva)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content