Duhovi na krilima Gvozdenovića i Klepača potvrdili drugi krug orahovačkog malonogometnog turnira

Posljednji natjecateljski dan 2018. na orahovačkom malonogometnom turniru koji se zbog renoviranja sportske dvorane u Orahovici, ove zime igra u Čačincima, donio je nekoliko sjajnih utakmica.

U tijeku su završni ogledi prvog kruga natjecanja u svim kategorijama, a sve je više odličnih poteza, pogodaka, sjajnih obrana vratara i dramatičnih završnica. Posljednji dan protekao je u odličnom nogometu, a otvorili su ga dječji uzrasti od 8 do 14 godina. Prvi ogled bio je u najmlađoj kategoriji do 8 godina gdje je Škola nogometa Slatina bila bolja od čačinačke Mladosti s 3:1, a sva tri pogotka za Slatinčane postigao je Luka Jurlina. U utakmici dječaka do 10 godina Mikleuš je bio bolji od čačinačke Mladosti, a u okršaju mališana do 12 godina Voćin je deklasirao Mikleuš s velikih 9:0 uz čak četiri pogotka Marka Jozića. U kategoriji do 14 godina odigrane su dvije utakmice, prvo je Voćin svladao čačinačku Mladost, a potom je Škola nogometa Fešk Feričanci bila bolja od Škole nogometa orahovačkog Papuka. Kod juniora OPG Dmitrović CB Bolero Slatina glatko je svladao sladojevačku Slavoniju postigavši 9 pogodaka, a četiri su djelo Bojana Dmitrovića.

U zanimljivoj konkunreciji ”mjesta” Čačinci su u dramatičnoj završnici bili bolji od Feričanaca Udruge Prijateljstvo, a potom je u istoj konkurenciji Slatina Auto servis Ino ”utrpala” Donjoj pištani tucet golova uz hat-trick Matea Jerešića.

Seniorski dio donio je odličnu utakmicu branitelja naslova Duhova iz Orahovice i ekipe Žali Bože iz Borika. Duhovi su slavili na krilima sjajnih mladih talenata Bojana Gvozdenovića i Mihaela Klepača i tako potvrdili plasman u drugi krug. U posljednjoj utakmici dana MNK Brezik CB Sky Slatina pogotkom je Tomislava Kurtića minimalno slavio kontra Pistacija i upisao vrijedne bodove.

-Što turnir ide dalje, pokazuje se da je odlično što smo unatoč renoviranju orahovačke dvorane, odlučili igrati u Čačincima. Igra se odličan nogomet, svi se polako navikavaju, publika dolazi u velikom broju i to je zapravo čar cijele ove priče. Svim sudionicima i posjetiteljima u ime organizatora želim sretnu i uspješnu novu 2019. godinu – rekao je glavni organizator turnira Vlado Grgić.

Rezultati – nedjelja, 30. prosinca

U8 NK Mladost Hećimović d.o.o. – ŠN Slatina 1:3
U10 NK Mladost Čačinci – NK Mikleuš 1:2
U12 NK Voćin – NK Mikleuš 9:0
U14 NK Mladost Matešić d.o.o. Čačinci – NK Voćin 0:1
U14 ŠN Papuk Orahovica – ŠN FEŠK Feraplast Feričanci 1:4
Juniori OPG Dmitrovic CB Boloero Slatina – NK Slavonija Sladojevci 9:1
Mjesta Feričanci-Udruga prijateljstvo – Čačinci 2:3
Mjesta Donja Pištana – Slatina Auto servis Ino 0:12
Seniori A Duhovi Orahovica – Žali bože Borik 2:1
Seniori D Pistacio – MNK Brezik CB SKY Slatina 0:1

Turnir se nastavlja danas (srijeda) a uskoro ćemo objaviti i raspored utakmica…

(www.icv.hr, vg, foto: V. Grgurić)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content