OSAMNAESTOGODIŠNJA SURADNJA Odjelu hemodijalize nakon klime i 4 LED TV-a donirali još jedan televizor

Udruga dijaliziranih i transplantiranih bubrežnih bolesnika Virovitičko-podravske županije usko je povezana s Odjelom za nefrologiju i hemodijalizu Opće bolnice Virovitica, budući da su članovi pacijenti koji se liječe hemodijalizom, ali i transplantirani bubrežni bolesnici Virovitičko-podravske županije. Tako punih 18 godina surađuju i raznim donacijama nastoje poboljšati, odnosno olakšati tih 4-5 sati koje pacijenti provode priključeni na hemodijalizatore, pa su između ostalog, do sada donirali dva klima uređaja, te četiri LED televizora koji su zamijenili dio starih televizora.

Provedbom zacrtanog plana rada za 2018. godinu, te prikupljanjem financijskih sredstava kroz odobreni projekt koji je raspisala Flora VTC d.o.o. Virovitica, kupili su još jedan LED televizor, koji je usklađen s nadolazećim novim tv-HEVC standardom, tako da su ovom donacijom zaključili promjenu starih televizora s novima, koji osim što su znatno štedljiviji u potrošnji električne energije, puno su i kvalitetniji po prikazu slike.

U utorak su upriličili primopredaju na Odjelu za nefrologiju i hemodijalizu Opće bolnice Virovitica, uz prisustvo medicinskog osoblja hemodijalize te predstavnika udruge predsjednika Željka Lacka i člana IO Željka Živkovića. Odijelu hemodijalize donirali su Vivax LED televizor, a vrijednost donacije 1.150 kuna. (www.icv.hr, db, foto:Ž. Živković)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content