FOTO Marin Čavić protutnjao kroz Pitomaču, županijski derbi pripao orahovačkom Papuku

U Pitomači je odigran županijski derbi 4. lige Bjelovar-Koprivnica-Virovitica između domaće momčadi i orahovačkog Papuka.

U prvom dijelu domaći nogometaši su pritiskali goste, ali ponovno bez realizacije u napadu. Nakon nekoliko propuštenih domaćih prilika najbolji gostujući igrač Marin Čavić iz kontre dovodi Papuk u prednost u 23. minuti. Do odmora domaća momčad uspjeva izjednačiti, jedan ubačaj s boka Karlo Jakupec je pospremio u mrežu.

U nastavku domaći su parirali gostima do 70. minute, kada je igrač-trener Goran Bosilkovski napravio prekršaj u šesnaestercu. Iz kaznenog udarca Marin Čavić ponovno dovodi svoju momčad u prednost. Šest minuta kasnije iz jedne kontre Čavić postiže svoj treći zgoditak, čime je riješeno pitanje pobjednika. Pitomačani više nisu imali snage za promjenu rezultata.

IMG 9920 Custom

-Loša realizacija u napadu opet nas je koštala bodova. Nakon šezdeset minuta pali smo u igri, što je kvalitetni protivnik iskoristio i došao do vrijedne pobjede. U idućem kolu bit ćemo kompletni i očekujem bolju igru i osvajanje bodova – rekao nam je trener Pitomače Goran Bosilkovski.

Oglasio se i gostujući strateg Darko Krsnik.

-Idemo utakmicu po utakmicu. Uspjeli smo izdržati početne napade domaćih igrača, nakon čega smo realizirali svoje prilike i došli do bodova – zadovoljan je bio Krsnik.

U današnjoj utakmici Papuk je slavio prije svega na krilima svog prvog topnika, Marina Čavića.

IMG 9928 Custom

– Za pobjedu je zaslužna cijela momčad, a ne ja sam. Odlična smo klapa. Vjerujem da ćemo uz ovakvu igru nastaviti s pobjedama – izjavio je najbolji igrač utakmice Marin Čavić.

Pitomača – Papuk 1:3
Igrač utakmice: Marin Čavić

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

[g-gallery gid=”517692″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content