DVA KOLA DO KRAJA Viro Virovitica na domaćem parketu protiv Vidovca, u obzir dolazi samo pobjeda

Pred virovitičkim rukometašima konačno je povratak u svoju dvoranu. Nakon tri teške gostujuće utakmice u subotu, 13. travnja u Viroviticu dolazi ekipa RK Vidovec. Gosti dolaze u, za njih, dosta neizvjesnom položaju na tablici 1. HRL Sjever. Zajedno sa ekipama RK PPD 2 i RK Prelog bore se za ostanak u prvoligaškom društvu sa svega bodom prednosti iznad zone ispadanja. Stoga im je svaki bod, a pogotovo osvojen na gostujućem terenu zlata vrijedan.

S druge strane Virovitičani su na tri teška gostovanja odigrali vrlo dobro, no istodobno ta igra donijela je samo bod i to onaj iz Kutine. Obzirom da je prvak lige praktički već poznat, a da za razliku od Vidovčana domaćini nemaju problem ostanka u ligi, dalo bi se zaključiti da je motiv u subotnjoj utakmici veći kod gostujuće ekipe nego kod domaćina.

Ipak, igra se u Virovitici, bliži se kraj sezone i virovitički se rukometaši žele, u predstojeće dvije domaće utakmice, od svojih navijača oprostiti pobjedama. Također, obzirom na cijelu sezonu do sada, svakako je želja Virovitičana da na kraju sezone ostanu na jednoj od prve tri pozicije na tablici pa stoga im sigurno nije interes gubiti domaće bodove. Zato je za očekivati borbenu i natjecateljsku utakmicu u subotu gdje će obje ekipe zaigrati na pobjedu. Gosti, neovisno o položaju na tablici, nisu loša ekipa, duže su u 1. HRL od domaćina, imaju iskustva i dat će zasigurno svoj maksimum. Nadajmo se da će i domaći “lavovi” na takvu igru imati odgovora. Utakmica u dvorani Tehničke škole započinje u 17 sati.

(www.icv.hr, sž)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content