POOSLOVNI PARK VIROVITICA Prošlu godinu obilježile investicije u kino, nova parkirališta, Gradsku tržnicu…

Gradska tvrtka Poslovni park održala je redovnu sjednicu Skupštine na kojoj je, među ostalim, usvojeno Godišnje izvješće o radu za 2018. godinu. Sjednicom je predsjedao predsjednik Skupštine, gradonačelnik Virovitice Ivica Kirin, a o aktivnostima u protekloj godini govorio je direktor Matija Mustač.

– Protekla je godina za Poslovni park bila jedna od najuspješnijih do sada – ostvareno je preko 6,3 milijuna prihoda, a nastavljen je i investicijski ciklus. Tvrtka je tako napravila tri parkirališta s ukupno 125 parkirnih mjesta – kod bolnice, iza Župne crkve sv. Roka te u Ulici Nikole Šubića Zrinskog. Nastavilo se i s ulaganjem u Gradsku tržnicu te je napravljena nova fasada, proširen je spoj starog i novog dijela tržnice, uloženo je u ličenje i započelo se sa zamjenom krovišta, rekao je Matija Mustač.

Jedna od djelatnosti Poslovnog parka je i upravljanje i održavanje zgrada. Uz redovno održavanje, na pet zgrada postavljeno je novo krovište, jedna je dobila novu fasadu, a jednoj je moderniziran lift.

Poslovni park nije zaboravio ni ljubitelje sedme umjetnosti –za Kino Park nabavljena je 75.000 kuna vrijedna oprema za 3D projekcije, koje su se pokazale pravim hitom.
Tvrtka je radno započela i ovu godinu. Za virovitičko kino kupljene su nove kino stolice vrijedne oko 336.000 kuna, čime su posjetitelji dobili još veći komfor za uživanje u projekcijama. U planu su i nova parkirališna mjesta, nastavit će se sa zamjenom krovišta na Gradskoj tržnici, a novo krovište dobit će i pet zgrada… (virovitica.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content