Raspisan Javni poziv za dodjelu subvencija i donacija za razvoj i unapređenje lovstva na području Virovitičko-podravske županije

Župan Virovitičko-podravske županije, Igor Andrović, raspisao je Javni poziv za dodjelu subvencija i donacija za razvoj i unapređenje lovstva na području Virovitičko-podravske županije. Javni poziv je raspisan za unos divljači u lovišta, odstrel predatora, kupovinu zemljišta za osnivanje remiza za divljač i/ili izgradnju lovačkog doma te lovnog strelišta, razvoj lovnog turizma, izgradnju i opremanje novih te adaptaciju postojećih lovnotehničkih i lovnogospodarskih objekata, lovačkih strelišta, kao i hladnjače za pohranu mesa te sustava za otkožavanje i rasijecanje mesa od divljači.

Korisnici subvencije i donacije mogu biti lovozakupnici i koncesionari koji imaju u zakupu i/ili koncesiji zajednička ili državna lovišta (cijelo državno lovište ili veći dio državnog lovišta u Virovitičko-podravskoj županiji) na području Virovitičko-podravske županije, a nemaju dugovanja s naslova lovozakupnine ili koncesije te ispunjavaju i druge uvjete i kriterije iz Odluke o novčanim potporama za razvoj i unapređenje lovstva na području Virovitičko-podravske županije.

Najviši ukupni godišnji iznos subvencije za razvoj i unapređenje lovstva koji jedan korisnik može ostvariti iznosi 40.000 kuna, a najviši ukupan godišnji iznos donacije za razvoj i unapređenje lovstva koju jedan korisnik može ostvariti iznosi 100.000 kuna.

Javni poziv traje do iskorištenja sredstava, odnosno do 31. kolovoza 2019. godine, pripadajuće obrasce možete vidjeti ovdje. (www.vpz.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content