ŽUPAN PREDAO KLJUČEVE Županija nabavila automobil za potrebe rada Zavoda za javno zdravstvo “Sveti Rok”

Župan virovitičko-podravski Igor Andrović danas (petak) ravnatelju županijskog Zavoda za javno zdravstvo “Sveti Rok” predao je ključeve osobnog automobila koji je kupljen za potrebe rada djelatnika Zavoda. Vozilo je vrijedno 125 tisuća kuna, a nabavljeno je sredstvima Županije.

– Za naš Zavod ovo je izrazito značajno ulaganje. Naime, većina naših djelatnosti je terenska, a za obavljanje tog posla nužno je imati kvalitetne i sigurne automobile. Ovaj će automobil koristiti Djelatnost za prevenciju i izvanbolničko liječenje ovisnosti sa zaštitom mentalnog zdravlja, ali naravno po potrebi koristit će ga i drugi djelatnici Zavoda – rekao je ravnatelj županijskog Zavoda Miroslav Venus, zahvalivši se županu Androviću.

IMG 20190405 095945 Fotor 1

Kupovinom ovog vozila, Virovitičko-podravska županija, kao osnivač svih zdravstvenih institucija na području županije, nastavlja s ulaganjem u zdravstvo.

– Nakon velikih ulaganja i u Opću bolnicu Virovitica, Domove zdravlja i Zavod za hitnu medicinu, sada s ovim vozilom pomažemo rad Zavoda za javno zdravstvo koji svoj rad najviše temelji na terenu. Sigurno je da će im ovo vozilo odlično doći kako bi poboljšali uvjete svog rada, naravno na dobrobit svih građana koje posjećuju – rekao je župan Andrović. Primopredaji novog automobila nazočila je i Melita Sirovica, županijska pročelnica Upravnog odjela za zdravstvo i socijalnu skrb. (www.icv.hr, ml; foto: M. Lukačić)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content