SUHOPOLJSKA ZVONE ZVONA, POZDRAVLJAJU ŠAMPIONA Utrpali osam komada u Bušetini za proslavu naslova prvaka

U 23. kolu prve županijske nogometne lige vodeće Suhopolje gostovalo je u Bušetini. Dio igrača Suhopolja obnovilo je uspomene, jer su dio karijere proveli u Bušetini.

Na terenu, gosti iz Suhopolja nisu bili sentimentalni, već su utakmicu odradili i više nego odlično. Gosti, ovog puta u rezervnoj plavoj garnituri pobijedili su 8:1. Zgoditke za Suhopolje postigli su Antonio Babec četiri, Marko Sertić dva te Josip Ivačić i Nikola Menegati po jednog, dok je jedini zgoditak za domaću momčad postigao Janko Brlas iz kaznenog udarca pet minuta prije kraja utakmice.

Gostujući trener je u drugom dijelu utakmice dio svojih najiskusnijih igrača izvadio iz igre, kako bi svježi dočekali uzvratnu utakmicu poluzavršnice Županijskog nogometnog kupa u srijedu, 22. svibnja u 17,30 sati na stadionu Park s Viroviticom.

prvaci selfi Custom

– Čestitam svojim momcima na osvojenom naslovu prvaka. Pred nama je sada Kup utakmica s Viroviticom u Suhopolju. Protivnika na smijemo podcijeniti ako želimo ući u finale – zadovoljan je bio trener Suhopolja Mario Tolo.

Ovom pobjedom Suhopolje je i matemački osiguralo naslov prvaka, što im je za rukom pošlo već četvrtu sezonu zaredom.

Bušetina 1947. – Suhopolje 1:8
Igrač utakmice: Antonio Babec

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

[g-gallery gid=”528353″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content