Virovitičke mažoretkinje prošle prvi krug kvalifikacija za Europsko prvenstvo 2016.

U organizaciji Saveza mažoretkinja i pom-pon timova Hrvatske i pod pokroviteljstvom Općine Bedekovčina u nedjelju, 28. 02. 2016. u Bedekovčini je održan 27. Kvalifikacijski turnir mažoretkinja u solo formacijama za Europsko prvenstvo 2016. godine.

Natjecanju je pristupilo 22 tima, a otplesalo se ukupno 207 koreografija u kategorijama solo, duo/trio i mini formacije štap, pom-pon, mix i batonflag u četiri dobne skupine: dječja, kadeti, juniori i seniori.

Virovitičke mažoretkinje natjecale su se u 13 kategorija i kući se vratile sa 2 zlata – kadeti Laura Erak solo pom-pon i mini mix formacija, 2 srebra – kadeti Laura Erak, Vanessa Maurović i Matea Radić duo/trio štap te juniori Lorena Podgornik solo pom-pon i 1 broncom – seniori mini flag formacija.

Trenerice Petra Kozjak i Nataša Kranjec i voditeljica tima Lidija Šunk-Kozjak zadovoljne su rezultatima. A kako i ne bi kada su uzastopno po deseti put, u desetoj godini rada, članovi Hrvatske reprezentacije za odlazak na Europsko prvenstvo koje će se početkom srpnja ove godine održati u Puchovu, Slovačka.

(Virovitičke mažoretkinje)

Invalid Displayed Gallery

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content