DVD “Sedlarica” priprema se za održavanje 80-te obljetnice u 2017. godini

Dobrovoljno vatrogasno društvo “Sedlarica” održalo je 27. veljače 2016. godine redovnu 79. godišnju Skupštinu, u društvenom domu Sedlarica. Skupštinu je otvorio predsjednik Marijan Hampovčan te je pozdravio sve prisutne, među kojima je bio i izaslanik Vatrogasne zajednice općina, Ivan Ladišić Henzir.

Izvješće o proteklom radu podnio je zapovjednik Marijan Štukar, te naglasio kako DVD Sedlarica postoji od 1939. godine i da se već dulje vrijeme pripremaju za svečano obilježavanje visoke 80-te obljetnice DVD-a u 2017. godini. Na Općinskom natjecanju u Otrovancu su sudjelovali s 5 ekipa i kući  se vratili s peharima. Na Županijskom natjecanju u Slatini nastupili su sa 4 ekipe. Dvije ekipe se pripremaju za državno natjecaje ove godine koje će se održati u Puli.

Na Skupštini je uručeno 14 diploma mladim vatrogascima, 4 vatrogascima I klase i 3  dočasnicima I klase. Uručene su i 2 spomenice za 2O godina i 5 za 30 godina kontinuiranog rada u vatrogastvu. Čestitke domaćinima uputilo je 6 DVD s područja Virovitičko-podravske i DVD Gornje Zdelice iz Koprivničko-križevačke županije.

( www.icv.hr, vk, www.pitomaca.hr, Foto: Begović )

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content