KiK Textilien donirao dresove nogometnim klubovima

Povodom akcije „Maknimo djecu s ulice!“, već treći put, najveći europski tekstilni trgovac odjećom, njemački KiK Textilien hrvatskim klubovima donira nogometne dresove za sve uzraste. Dresovi su clima cool, a sadrže gornji i donji dio, štucne te sportsku torbu po setu momčadi. Tako su u četvrtak, 28. srpnja, donacije upriličene u Podravcu iz Dinjevca, Graničaru iz Okrugljače, Bušetini 1947., Bratstvu iz Gornjeg Bazja, Dinamu iz Kapele Dvora, Graničaru iz Žlebine, Slavenu iz Detkovca, Napretku iz Rušana, Staroj Brezovici, Sokolu iz Milanovca i Svetom Đurđu. Dresove su klubovima predali direktor KIK-a Ante Rimac i CEO PlasmaN grupe Nataša Đuričić.

Inače, u Gornjem Bazju, predstavnike KiK-a ugostio je načelnik općine Lukač, predsjednik Nogometnog saveza Virovitičko-podravske županije te dopredsjednik HNS-a, Đuro Bukvić.
Sretni smo što smo dio te akcije i ovim putem zahvaljujemo KiK-u na donaciji, a sada i naši igrači treniraju u KiK dresovima – istaknuli su svi predstavnici klubova kojima su dresovi donirani.

KiK Textilien, njemački tekstilni lanac i broj 1 u Europi, jedna je od najbrže rastućih tvrtki na ovom području. U ljeto 2011. god. KiK je ušao u Hrvatsku i malo je reći osvojio tržište najbržom ekspanzijom u zemlji. Sada je KiK u svim hrvatskim gradovima, a nedavno je otvorena 72., dok je dugoročni plan preko 100 filijala. Na pravom mjestu u pravo vrijeme – KiK kupcima nudi zaista sve, od trendy odjeće za cijelu obitelj, nakita i ukrasa, dječjih igračaka, kućnih i ostalih potrepština, pa do modnih dodataka za kućne ljubimce – odlična kvaliteta za nevjerojatno povoljne cijene!

Svakim danom KiK u Hrvatskoj zapošljava nove ljude, a trenutno se ponosi sa preko 500 djelatnika. Ova uspješna tvrtka svojom efikasnošću postavlja nove trendove u poslovanju. Hrvatska je u odnosu na druge države u kojima KiK posluje u vrhu poslovanja, samo 2015. god. KiK je u Hrvatskoj ostvario promet od gotovo 34 milijuna €. Prva poslovnica otvorena je 1994. god. u njemačkom Düsseldorfu, danas KiK posluje sa preko 3.260 filijala diljem Njemačke, Austrije, Češke, Slovenije, Hrvatske, Poljske i Slovačke u kojima zapošljava gotovo 22.000 radnika. Ovo mega poduzeće sa sjedištem u njemačkom Bönen-u, godišnje ostvaruje promet od preko 1,75 milijardi €.

Na njemačkom je KiK skraćenica za „Kunde ist König, što prevedeno znači “kupac je kralj“, a upravo to je i glavni moto ovog tekstilnog lanca. Dođite provjeriti!
KiK Textilien, njemački tekstilni lanac i broj 1 u Europi, jedna je od najbrže rastućih tvrtki na ovom području. U ljeto 2011. godine, KiK je ušao u Hrvatsku i malo je reći, osvojio tržište najbržom ekspanzijom u zemlji. (Sponzorirani članak; Fotografije: Vedran Lesić)

no images were found