FOTO: Mnoštvo skijaša i posjetitelja okupilo se na skijalištu u Rezovačkim Krčevinama gdje je održano Otvoreno prvenstvo Virovitice

Na virovitičkom skijalištu u Rezovačkim Krčevinama nedjeljno prijepodne bilo je rezervirano za Otvoreno prvenstvo Virovitice u skijanju na kojemu je nastupilo više od 50 natjecatelja. Osim iz Virovitice i okolnih mjesta, pristigli su i skijaši iz Daruvara i Bjelovara.

U kategoriji dječaka do 10 godina prvo mjesto je osvojio Petar Ključec, dok je srebrni bio Roko Čurić, a u uzrastu djevojčica zlato je pripalo Niki Vukić. Kod dječaka od 10 do 15 godina najbrži je bio Josip Zeba ispred Roka Ključeca i Frana Jurkovića, a kod djevojčica Nika Čurić se okitia zlatom, a Ena Rejder srebrom. Dorian Hercigonja i Ivan Tomljanović bili su prvi, odnosno drugi kod mladića od 16 do 18 godina, a u uzrastu muškaraca od 18 do 30 godina najsjajniji je bio Ivan Horvat.

Tekst se nastavlja ispod oglasa...

U konkurenciji žena Renata Kovač-Pintarić je osvojila zlato, a Gordana Ded srebro, dok je u najbrojnijoj kategoriji i to veterana najbrže stazu odvozio Boris Meter. Srebro je pripao Ivanu Ključecu, a treće mjesto su podijelii Draško Čurić i Mario Hrženjak.

Pehare i priznanja najboljima uručio je gradonačelnik Virovitice Ivica Kirin. Organizatori su bili skijački klubovi Skviki i Virovitica, a supokrovitelji Sportska i turistička zajednica grada Virovitice. (www.icv.hr, vle; Fotografije: Matija Rođak)

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”12806″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”100″ thumbnail_height=”75″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”0″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Show as slideshow]” order_by=”pid” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]