Kreirajte svoj program E-misija: Održan inicijalni sastanak s ciljem ispitivanja potreba lokalne zajednice

Djelatnici Centra za civilne inicijative predstavili su u prostorima Virovitičko-podravske županije u Virovitici program E-misija 2017. „Kreirajte svoj program E-misija“. Navedeni program financira Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva i on predstavlja podršku organizacijama civilnog društva na području pet županija među kojima je i Virovitičko-podravska.
O mogućnostima podrške kroz edukacije, informiranje i savjetovanje govorila je Nikolina Turčinović Dupor iz Centra za civilne inicijative. Cilj ovog inicijalnog susreta bio je ispitati prioritetne i stvarne potrebe predstavnika organizacija civilnoga društva s područja Virovitičko-podravske županije u svrhu što kvalitetnije i potpunije potpore u svakodnevnom radu i djelovanju te povezivanju dionika u lokalnoj zajednici, ali i u široj regiji centralne Hrvatske. Također, cilj je i pronaći nove načine za financiranje projekata važnih za društvo i lokalne zajednice i biti stalna podrška uključenim organizacijama.

– Predstavnici organizacija civilnoga društva, obrazovnih i odgojnih institucija i lokalne samouprave, kao i svi zainteresirani dionici u lokalnoj zajednici mogu nam se obratiti za sve probleme s kojima se susreću, od financijskog vođenja do pisanja projekata i prijave na natječaj. Ovo je zapravo bio inicijalni sastanak kako bi se uvidjele potrebe lokalnih organizacija te kako bismo prilagodili program u narednom razdoblju. – kazala je Nikolina Turčinović Dupor. (www.icv.hr, mb; foto: M. Bašić)

[g-gallery gid=”400849″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content