Novi izgled virovitičkog kina PARK: Svjetske kino premijere od sada i u Virovitici – već ovog vikenda pogledajte “John Wick 2” i “Štrumfove: skriveno selo”

Nakon što je tvrtka Poslovni park Virovitica uredila nekadašnju kino dvoranu u Domu kulture (bivšem Domu HV-a) za potrebe održavanja kino predstava i uvjerila se da je privukla dio gledatelja željnih velikog platna, proteklih su dana krenuli u daljnju nabavu opreme.

U novu digitalnu audiovizualnu opremu i novo platno s mogućnošću prikazivanja 3D projekcija tvrtka je proteklih dana investirala 325.000 kuna, a 85.000 kuna za nabavu udobnih fotelja, što znači da gledatelji više neće morati sjediti na onim neudobnim stolicama.

MG 1115Prema riječima direktora Poslovnog parka Matije Mustača, ubuduće će se filmovi koji se premijerno budu prikazivali u Zagrebu isti dan moći prikazivati i u Virovitici.

– Ono što nam sada preostaje je pratiti posjećenost kina. Ukoliko bude potrebno, uvest ćemo predstave i tijekom tjedna ili dva puta tijekom vikenda. Za sada se vrlo dobrim pokazala ideja da subotom prikazujemo hit filmove, a nedjeljom za naše najmlađe gledatelje animirane filmove, popularne crtiće – o novinama u našem kinu kazao nam je Matija Mustač. (www.icv.hr; zc)

MG 1117kino sjedala

PROJEKCIJE OVOG VIKENDA

John Wick 2 – 01.04. – 19:00h

John Wick Chapter 2U ovom nastavku hita iz 2014., legendarni plaćeni ubojica John Wick (Keanu Reeves) prisiljen je prekinuti mirovinu jer njegov bivši suradnik planira preuzeti kontrolu nad klanom međunarodnih ubojica. Krvna zakletva ga obvezuje da mu pomogne pa John putuje u Rim gdje se bori protiv nekolicine najsmrtonosnijih svjetskih ubojica.

Štrumfovi: Skriveno selo – 02.04. – 17:00h

smurfs Štrumpfovi se vraćaju – bolji nego ikad prije! Za razliku od svojih prethodnika, „Štrumpfovi: Skriveno selo“ u cijelosti je animiran što kompletnom filmu daje potpuno novi izgled! U trećem nastavku ovog popularnog animiranog serijala, Štrumpfeta će se uz pomoć tajanstvene karte i u pratnji svojih najboljih prijatelja (Lumenog, Trapavog i Hrge) upustiti u uzbudljivu avanturu kroz Zabranjenu šumu ispunjenu magičnim stvorenjima kako bi pronašla misteriozno skriveno selo prije nego što to učini zločesti čarobnjak Gargamel. Upustivši se na ovo nevjerojatno putovanje ispunjeno uzbuđenjima i opasnostima, naši junaci uskoro će otkriti najštrumpfastičniju tajnu u svojoj povijesti!

Prodaja karata počinje sat vremena prije svake projekcije

Cijena karte je 20 kuna


Travanj u kinu PARK

kino travanj

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content