Maturantica Nikolina Mirović niže iznimna postignuća

Maturantica Nikolina Mirović odlična je učenica Industrijsko-obrtničke škole Virovitica koja svoje srednjoškolsko obrazovanje završava iznimnim uspjesima. Svoje znanje, vještine i kompetencije prezentirala je na različitim sajmovima i natjecanjima. Tako je u školskoj godini 2016./17. postigla iznimne rezultate na različitim natjecanjima. U rujnu je na Međunarodnom natjecanju u Varaždinu ostvarila 2. mjesto.

Na Državnom natjecanju sektora poljoprivrede, prehrane i veterine u disciplini Flora, održanom u Vinkovcima 27. i 28. travnja osvojila je 5. mjesto. Pokazala je iznimnu kreativnost i poznavanje tradicije u prezentaciji na temu “Cura svud po kući cvijeće meće, da joj miri dok dika proviri”.

nikolina 3

Na Floraartu u Zagrebu 10. svibnja u žestokoj konkurenciji dvanaest srednjoškolaca iz Slovenije i Hrvatske, osvojila je 4. mjesto. Uz vještinu aranžiranja buketa, natjecatelji su prezentirali i aranžiranje poklona. Učenicu je pripremala mentorica i razrednica Kristina Horvat Vargović.

Nikolina je svojim vještinama i kreativnošću dostojno predstavljala Industrijsko-obrtničku školu Virovitica i svoju struku – cvjećare. Veliki je poticaj i svojim razrednim kolegama, a već ima velike ambicije i planove za budućnost vezane uz struku.

(www.icv.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content