Kuglački klub HVIDRA Virovitica nastavit će i ovu sezonu u 3. kuglačkoj ligi

Pod predsjedanjem Mile Bićanića svoju redovnu izvještajnu skupštinu održao je kuglački klub HVIDRA iz Virovitice.
Ovaj trećeligaš Hrvatske kuglačke lige zona Osijek koji djeluje pri matičnoj udruzi HVIDRA Virovitica, ovogodišnju sezonu završio je na 9. mjestu, što je solidan rezultat, s obzirom da ekipu čine uglavnom kuglači preko 50 godina starosti.

Klub HVIDRA Virovitica poznat je po svom humanitarnom djelovanju, a njihove donacije usmjerene su uglavnom prema Dječjem odjelu Opće bolnice Virovitica za nabavku potrebnih pomagala. Isto tako, ovaj klub redovno održava susrete i natjecanja sa klubom “Croatia” iz Tranereuta, te sudjelovanjem na turnirima u Njemačkoj, već niz godina uspješno predstavlja Grad Viroviticu i Virovitičko-podravsku županiju.

Na skupštini je odlučeno da će usprkos teškoj financijskoj situaciji, klub i dalje nastaviti s radom i natjecanjem u 3. kuglačkoj ligi zona Osijek. Predsjednik kluba Mile Bičanić zahvalio je na svesrdnoj pomoći u radu kluba svim svojim članovima, te ostalim prijateljima kluba, između ostalim pomoćniku ministra Hrvatskih branitelja Nenadu Križiću, saborskom zastupniku i predsjedniku HVIDRA-e RH Josipu Đakiću, gradonačelniku Ivici Kirinu sa suradnicima, predstavnicima Športske zajednice Grada Virovitice i Športskog društva TVIN Virovitica, te direktoru tvrtke Flora d.o.o. Virovitica Željku Iharošu.
(www.icv.hr, bs)
[g-gallery gid=”415681″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content