Uspješan vikend za karate klub Virovitica

U subotu sedmog listopada članovi KK Virovitica nastupili su u Rumunjskoj na 16 Međunarodnom karate turniru u gradu BIHOR OPEN u Oradei.

Na turniru nastupili su: u kategoriji mlađih učenika u disciplini Kata Nina i Noa Novotni , Chris Malčec u kategoriji mlađih kadeta i svi su osvojili 3 mjesto i brončane medalje.
Brončanu medalju i treće mjesto osvojio je i Filip Kafka u kadetskoj kategoriji do 52kg, dok Maja Kozlinger je ostala bez plasmana.

U nedjelju osmog listopada članovi KK Virovitica nastupili su na Grobičan kupu u Čavlima kraj Rijeke i to:

U katama nastupili su: Lovro Erak i Laura Erak u mlađim učenicima i učenicima. Lovro je osvojio 1 mjesto i zlatnu medalju, dok je Laura osvojila 2 mjesto i srebrnu medalju.
U borbama u apsolutnoj učeničkoj kategoriji nastupio je Nikola Gondi koji je pobijedio u svim borbama i tako si je osigurao 1 mjesto i zlatnu medalju. Finalnu borbu odradio je protiv svog donedavnog klupskog kolege koji je prešao u KK Đurđevac i pobjedom od boda razlike osigurao si je prvo mjesto. Nikola je nastupio i u mlađoj kadetskoj konkurenciji u kojoj je osvojio 2 mjesto i srebro.

KK VT ¸1U mlađim kadetima + 48kg nastupio je Mihael Štefović koji je odradio sve borbe u svoju korist i tako si je osigurao 1 mjesto i zlatnu medalju.

Na turniru nastupile su još Marija i Lucija Knežević koje se nisu uspjele izboriti za jedan od plasmana.

Isti dan u Beogradu na Trofeju Beograda nastupili su Maks Luka Šenjug u mlađim seniorima, Sara Malčec u juniorkama, Matija Relić u kadetima i Chris Malčec u mlađim kadetima u disciplini kata. Jedino se za 3 mjesto i broncu izborio Chris Malčec, dok su ostali nažalost ostali bez plasmana. (www.icv.hr, mš)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content